Juust Taleggio Juustud Taleggio on poolpehme, tugeva aroomiga ja pikantse maitsega juust Lombardiast, just maakonast kus asub tootja Bongetta. Sobib salatide&kuumade roogade valmistamiseks. Koostisosad:...
Juust Valtellina Casera Juustud Juust Valtellina Casera DOP on kõva juust lehmapiimast omapärase magusa maitsega, laagerdunud 6 kuud kuni 12 kuud. Juustu päritolu on arusaadav tema nimelt- Valtellina piirkond mägises...
Juust mozzarella “E piu” Juustud Pehme juust mozzarella itaalia päritoluga sobib pizza ja salatide valmistamiseks, on valmis söögiks oliivõli, tomatide ja basiiliku lisamisega. Koostisosad: piim pastöriseeritud, sool,...
Lambapiima juust Pecorino Romano Juustud Juust Pecorino Romano on kõva juust lambapiimast Lõuna Itaalia päritoluga, pikantse ja soola maitsega, laagerdunud min. 5 kuud. Sobib pastale riivituna või kastmete koostiosas....
Juust Grana Padano Juustud Grana Padano juust “Bongetta” on laagerdunud vähemalt 16-20 kuud, mis annab juustule omapärase maitse, rasvasisaldus on vähemalt 32%. Grana Padano juust on kindlasti üks...
Mascarpone juust “E piu” Juustud Juust mascarpone on Itaalia päritolu kreemjuust. Kasutatakse suhkruga, kakaoga, gorgonzola juustuga või desserdi Tiramisu valmistamiseks. Rasvus 35 % Koostis: koor, happesuse regulaator:...